torstai 25. tammikuuta 2018

Tule mukaan laittamaan koko koti järjestykseen!

Paikka kerrallaan koti järjestyy. Tule mukaan, sellaisessa kodissa on ihana asua, missä tavarat ovat paikallaan! Löydät vlogin Rakastu arkeen youtubesta tästä linkistä. 

Tuletko mukaan? Vai joko kotisi on järjestyksessä?

Uusimmat videot löydät seuraavista linkeistä: Ja tässä jo aiemmin ilmestyneet: 


10 kommenttia:

 1. Olen tilannut kanavasi ja aina odotan uutta videota. Sinulla on niin rauhoittava ääni, että voisin kuunnella koko päivän kuinka kotisi on järjestyksessä. :D Videosi on hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli tosi yllättävää! Nyt viikonlopun aikaan saan seuraavan videon valmiiksi!

   Poista
 2. Mukana ollaan, ilman muuta!! =) Minäkin tykkään videoissa siitä, miten selkeästi puhut. Sitä toivoisin, että et kelaisi pikana niitä järjestelykohtia. Niitä kun olisi kiva nähdä myös, voisit vaikka samalla jutustella mitä sinne kaappeihin ja laatikoihin sujahtelee.

  Täytyy sanoa, että vaikka mielestäni olen myöskin järjestyksen ihminen, niin sulla tää on kyllä ihan eri sfääreissä!! Mä niin nautin katsella sitä hyvää järjestystä mitä teillä on, ja kaiken selkeyttä sekä tavaroiden vähyyttä! Joka kerta tulee itellekin mieleen, että aaaah, pitäisköhän itekin vielä vähän selkiyttää ja vähentää tavaraa... =) Vaikka tuntuu omien kaappien kohdalla, että ei siellä kyllä enää juuri mitään selvitettävää edes ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitos Heli kommentista! Otan nämä seuraavan kerran kuvatessa huomioon.
   En osaa itse arvioida tavaroiden määrää, meillä on niin paljon säilytystilaa, että siksikin voi näyttää tavaramäärät vähiltä.. En tiedä.
   Mutta ihan tosi kivaa, että saatte inspiraatiota näistä!

   Poista
 3. Vau mitä järjestelmällisyyttä! Mun täytyy kyllä ottaa oppia sinusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No järjestelmällinen olen, myönnän! Kiva, jos näistä videoista saa ideoita ja inspiraatiota!

   Poista
 4. Wau, miten rauhallinen ja luonnollinen esiintyjä olet! Ehdin katsoa vasta yhden videon, mutta pakko katsoa pian lisää :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan järjestelmällistä! Odotan innolla muita kodin tiloja. Siivouskomero ja työkalut ovat itselleni hankalimmat järjestää. Lisäksi kaipaisin vinkkejä tärkeiden papereiden säilytykseen. Tykkään noista sun mietintäkasoista :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!