keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Rakastu arkeen - Mitä tapahtui vuonna 2017

Poimin tähän muutaman tapahtuman viime vuoden jokaiselta kuukaudelta. Keltaisista linkeistä aukeaa teksti uuteen ikkunaan, eli voit klikata kaikki kiinnostavat jutut auki uuteen välilehteen. 


Maaliskuussa mietin, mistä tavaratulva syntyy ja sitä, että arki on ihanaa. Kerroin myös, miten meillä säästetään. Kävinpä kerran pilkilläkin!Huhtikuussa jaoin loput säästövinkkini. Pääsiäisen aikaan jaoin ohjeita niin leivontaan kuin käsitöihinkin. Toukokuussa vietimme ihanan viikonlopun kylpylässä. Kävimme myös kevätretkellä ja jaoin vinkit kuukauden ruokalistaksi. Toukokuussa oli myös kummipoikani kastejuhla. 


Kesäkuussa esittelin 7 tapaa tehdä kodista stressittömän. Pohdin kasvissyönnin vaikeutta ja loppukuusta kävimme kesäretkellä ja Kroatiassa lomalla.


Heinäkuussa nautimme kesästä , söimme ulkona ja muistelin Vodicen matkaa. Elokuussa loma loppui ja arki alkoi. Jaoin kuukauden ruokalistan, mutta sitä ennen käväisin lasten kanssa minilomalla Tukholmassa. Esittelin myös koululaisen mustavalkoisen huoneenKuun lopussa maalasimme takan ja leivinuunin valkoiseksi. 

 Syyskuussa jaoin ihanan porkkanakakun ohjeen, ja monta ohjetta lasten syntymäpäiville. Kuvasin makuuhuoneen ja aloitin syksyn kynttiläfiilistelyn. Lokakuussa kirjoitin Everyday mineralsin mineraalimeikeistä, jotka ovat yksi suosikkini. Marraskuussa järjestelin lastenhuonetta ja suunnittelin tietysti joulua. Tutustuin Lily Lolo -mineraalimeikkeihin, suosittelen kokeilemaan! Loppukuusta kävimme vielä syysretkellä. Joulukuussa hankin blogille oman osoitteen. Blogissa oli vinkit edulliseen jouluun. Kirjoitin siitä, mikä on onnellisuuden salaisuus. Laitoin myös kuvia mustavalkoisesta saunastamme.4 kommenttia:

 1. Kiva vuosikooste!
  Mukavaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Minäpä annan sulle vinkin jo etukäteen, teen postauksen tästä jutusta vasta myöhemmin. Aloitin järjestelyvideoiden teon. Youtubesta löytyy nyt 2 videota hakusanalla Laura Rakastu arkeen. (En tiedä vielä tarkemmin, miten saan suoran linkin sinne. Selvitän senkin!)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, sinnehän piti mennä heti kurkkimaan ja tilaamaan kanava!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!