lauantai 6. tammikuuta 2018

Koko koti järjestykseen - videot

Lupasin vuoden ensimmäisessä postauksessa tehdä jotain uutta blogiin. No niin, nyt olen tehnyt elämäni ensimmäiset videot. (Aikuisiällä, lapsena olen toki kuvannut esimerkiksi autoesittelyjä serkkuni kanssa.)

Koko koti järjestykseen - videot löytyvät nyt Youtubesta, ja niitä tulee lisää sitä mukaa, kun ennätän tehdä. Löydät blogini Youtubesta nimellä Laura Rakastu arkeen.

Videot aukeavat uuteen ikkunaan. Aloitusvideo on tässä: Koko koti järjestykseen: aloitetaan. 

Ja ensimmäiset varsinaiset järjestelyvideot, korujen ja paketointitarvikkeiden järjestely (no, jostakin on aloitettava) löytyvät seuraavista linkeistä. Koko koti järjestykseen: korut / Koko koti järjestykseen: paketointitarvikkeet. 

Nyt järjestelemään seuraava paikka! 

(Videoiden tekniset ominaisuudet eivät ole kovin hyvät, mutta jospa minä pikkuhiljaa opin.. :) )12 kommenttia:

 1. Videot on oikein hyviä! Selkeästi puhuttuja ja kuvattuja. Suosittelen kaikille! Tykkään niin kovasti sun tyylistä ja tuosta melkeinpä äärimmilleen viedystä järjestyksestä - voi että esim nuo paketointijutut, miten selkeää ja järkevää!! Uusia videoita odottelen kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Onhan noissa kohinaa ja muuta, mutta jospa asia kuitenkin selviää! Koitan saada pian tehtyä lisää videoita!

   Poista
 2. Tykkäsin videoista kovasti! Puhut ja esiinnyt niin luontevasti kameran edessä, mukava katsella ja kuunnella :) . Olen itsekin intohimoinen tavaroiden karsija ja järjestelijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Mun mielestä on niin rentouttavaa, kun kaikki on järjestyksessä.. Itsestä tuntui ihan kamalalta kuunnella omaa puhetta, mutta ehkä siihenkin tottuu.

   Poista
 3. Kiitos videoista! Niistä saa energiaa oman asunnon järjestelyyn. Olen nyt järjestänyt korut ja lahjatarvikkeet ja odotan uusia videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitos! Onpa kiva, että lähdit mukaan järjestelyyn. Yksi uusi video onkin tälle iltaa tullut, nimittäin vessan järjestely. Yritän saada seuraavan videon viikolla valmiiksi! :)

   Poista
 4. Hei, koruvideo oli hyvä, itsellä juuri mietinnässä korujen järjestely. Mistä videon valkoisia telineitä saa? Niitä, mihin laitoit käsikorut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiva, etä videosta oli hyötyä! Nämä mun telineet on tosi monta vuotta vanhat, ostin ne Anttilasta aikanaan..

   Googletin "koruteline", ja kuvahaun kautta löytyi vähän vastaavia esimerkiksi Hyvän tuulen puodista.

   Poista
 5. Hyviä vinkkejä. Plussaa videoiden kesto ja etittely. Turha jaarittelu poissa. Kiitos

  VastaaPoista
 6. Oli tosi hyvät videot. Vähän kade sun tyhjille yläkaapeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Älä ole kade - järjestä sun omat yläkaapit! Yritän laittaa tälle iltaa seuraavan videon.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!