lauantai 13. tammikuuta 2018

Kivvi & Abies organics - luonnonkosmetiikkaa

Tämän vuoden ensimmäisessä kosmetiikkapostauksessa esittelen kosteuttavia luonnonkosmetiikkatutteita kuivalle talvi-iholle. Tuotteet ovat Kivvin ja Abies organicsin. Ovatko nämä merkit sinulle tuttuja? 

Waku organics on erittäin monipuolinen luonnonkosmetiikan verkkokauppa. Valikoimassa on useiden eri merkkien tuotteita. Vihreistä linkeistä pääset nettikauppaan, mutta en saa tuloja niiden klikkaamisesta. Tuotteet saatu. 


Abies organics - kosmetiikkasarja sisältää kuusen pihkaa ja metsämarjojen siemenöljyjä. Tuotteet sopivat erittäin kuivalle iholle, ja ne ovat hyvin täyteläisiä. Sarja on vegaaninen. 

Abies marjavoide suojaa ihoa myös pakkasella. Se sisältää mustikan, puolukan ja karpalon siemenöljyjä sekä antibakteerista pihkaa. Tuote on erittäin riittoisa, ja 50 ml:n purkki riittää käytössä pitkään. Marjavoide kosteuttaa ihon tehokkaasti. Minulla on talvisin erittäin pintakuiva iho, jolle nämä tuotteet sopivat hyvin.

Abies pihka-suolakuorintavoide sisältää kosteuttavaa sheavoita sekä pihkaa (jolle kuorintavoide tuoksuu) sekä mustikansiemenöljyä. Kuorintavoide levitetään käsiin ja jalkoihin sekä vartalolle ja huuhdotaan sitten lämpimällä vedellä.  
Kivvi-kosmetiikkatuotteet sisältävät ainesosia marjoista ja hedelmistä. Minä kokeilin appelsiinia ja vaniljaa sisältävää suihkugeeliä. Se sisältää avokado- ja oliiviöljyä, ja sen koostumus on ihanan voidemainen. (Eikä se ollut ollenkaan kuivattava!) Suihkugeelejä on monen eri tuoksuisia. 

Minua miellyttää näissä Kivvin tuotteissa ihana tuoksu ja kaunis ulkonäkö. Erityisesti vartalomarmeladin lasipurkki on kaunis yksityiskohta. 

Vartalomarmeladit kosteuttavat ihoa perusteellisesti. Sitruunan ja mintun tuoksuinen marmeladi levittyy kuin sulaen iholle. Myös tämä on erittäin riittoisa tuote. 

Kivvi-tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti ja ne ovat vegaanisia. 

(Ecocert on Euroopan ja kansainvälisesti suurin riippumaton sertifiointielin. Ecocert valvoo ja tarkastaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin ja pakkauksen.)2 kommenttia:

  1. Näin luonnonkosmetiikkahörhön kannalta tuotteet kuulostavat houkuttelevilta, joten täytyy pistää vinkkisi korvan taa! Plussaa myös näteistä pakkauksista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erityisesti pidin noista Kivvin tuotteista. Abies organicsin tuotteissa on jännä pihkainen tuoksu, joten näitä kannattaa käydä ehkä käydä tuoksuttelemassa jossakin ennen ostamista..

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!