tiistai 16. tammikuuta 2018

Kahdestaan (Lapset hoidossa -> parisuhdeaikaa)


Oli ihanaa viettää pieni hotelliloma ja käydä pari kertaa ravintolassa syömässä ihan rauhassa. Yleensä meillä on lapset aina ja kaikkialla mukana. (Mikä on yleensä kivaa. Itse ollaan nämä lapset haluttu ja tyytyväisiä perheeseemme olemme.)

Mutta nyt vapaata meinasi tulla liiankin kanssa. Pojat halusivat olla mummulassa hoidossa useamman päivän, ja siinä ennätti tulla ihan ikävä. Jossain vaiheessa mietimme keskenämme täällä kotona, että mitä me oikein tehtäisiin, jos meillä ei olisi lapsia? 

Varmaan pitäisi keksiä jokin harrastus itselle. Siis muutakin kuin bloggaaminen ja lukeminen. 

Tavallisessa arjessa meillä ei ole lapsivapaita hetkiä. Teini-ikäinen poika huolehtii siitä, ettei illallakaan saa olla kahdestaan, koska minä ainakaan en jaksa valvoa pidempään kuin yläasteikäinen. 

Joskus harvoin työvuoromme sattuvat niin, että pääsemme kahdestaan syömään. Viime keväänä tämä tapahtui kahdesti, nyt syksyllä ei tainnut onnistua kertaakaan. 

Mutta en osaa tämän enempää yhteistä aikaa kaivatakaan. Se on muuten luksusta, että lapset on niin isoja, että käyvät keskenään saunassa. Me aikuiset käydään sitten kahdestaan. Niin että onhan näitä kahdenkeskisiä hetkiä vaikka kuinka! 

Miksi minä muuten tilaan aina hampurilaisen? Ehkä en ole mikään kulinaristi vaan minua puhuttelee ruokalistassa se annos, missä on pekonia. Ja tämä tomaattikeitto.. Haluan jonkun ihan parhaan ohjeen, mun oma ohje on sellainen perustomaattikeitto. Vinkkaa, jos sulla on tuollaisen samettisen keiton ohje! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!