tiistai 14. marraskuuta 2017

Joulun paras kirjalahja - Harry Potter Jim Kayn kuvituksella
Jo kolmas kuvitettu Harry Potter on julkaistu. Tämä on ehdottomasti joulun paras kirjalahja! Luin tämän sarjan kolmannen osan, Harry Potter ja Azkabanin vanki ihan vasta, mutta luen kyllä kuvitettuna uudestaan. 

Jim Kayn kuvitus herättää kirjat eloon niin, että lukukokemus on täydellinen. Harry Potter - sarja sopii tietenkin minkäikäiselle tahansa, ja erityisesti näin syksyyn ja joulun aikaan luettavaksi. Minulla ainakin juuri tähän aikaan vuodesta tekee mieli lukea Pottereita. 

En nyt tiedä, tarvitseeko kukaan selostusta siitä, mitä kirjassa tapahtuu. Juoni lienee selvä: Harry menee Tylypahkan kouluun kolmannelle luokalle, taikoo,  huispaa ja joutuu seikkailuihin. 

Ostatko sinä kirjoja joulupukin konttiin? Tai toivotko jotain kirjaa itsellesi? 


Kustannus Tammi2 kommenttia:

 1. En usko, että kirjoja ostelen. Käytän kirjastoja, en välttämättä halua omistaa kirjoja.

  Noista Pottereista sen verran, että en aikanaan yhtään tajunnut, kun aikuiset ihmisetkin niitä luki. Ajattelin, että hohhoijaa... eikä fantasia ole YHTÄÄN mun juttu. Mutta sitten aloin kerran lasten kanssa katsoa yhtä Potter-elokuvaa. Ja sitten katsottiinkin ne kaikki elokuvat... minä innokkaana mukana. =D Oli ne jotenkin tosi hyviä ja ihan pakko ne oli kaikki saada katsoa! En silti edelleenkään niitä alkaisi kirjoina lukemaan, vaikka nuo kuvitetut kirjat näyttääkin tosi kivoilta. Mutta mulle riittää, että näin leffat. Sen sijaan yhden fantasia-sarjan olen lukenut lapsille kokonaan, Narnian. Ja nekin elokuvat olen katsonut... sekä kirjat että elokuvat oli hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kirjastojen vannoutunut kannattaja, mutta lapsille ostan aina jonkun kirjan. Minä en ensimmäisellä lukukerralla vielä näistä Pottereista innostunut (siloin kun ilmestyivät), mutta myöhemmin enemmän.

   Narnia-sajan olen lukenut myös, ja osa niistä ei taas sopinut minulle lainkaan. Olenpa tainnut elokuvinakin nähdä ne, vaikken juuri elokuvia katsokaan.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!