lauantai 25. marraskuuta 2017

Itsetehdyt marmeladit ja Marianne-kinuskipalat



Marmeladit 16 kpl 

3 dl mansikkasosetta (sauvasekoittimella pakastemarjoista)
3 dl hillo-marmeladisokeria
1 rlk sitruunamehua

Keitä noin puoli tuntia, sekoittele välillä. Kaada silikonisiinmuotteihin ja anna jähmettyä jääkaapissa noin puoli tuntia. 
Irrota marmeladit ja kierittele sokerissa. 

Kinuskipalat 30 kpl 

2 dl kuohukermaa
2 dl vaaleaa siirappia
2 dl sokeria

Sekoita ainekset keskenään. Keitä noin 15 minuuttia, sekoittele välillä. 
Ota kattila liedeltä ja sekoita kinuskiin (1 rlk voita +) 1½ dl Marianne crush-rouhetta. 

Kaada pieniin vuokiin tai voideltuun vuokaan. 

Kun kinuski on jähmettynyt, siitä voi leikata paloja. Pinnan voi koristella sulatetulla suklaalla pursottamalla. 

Kinuski on valmista, kun sitä tiputtaa hiukan vesilasiin, ja sitä voi muotoilla. Kinuskin pitää pysyä muodossaan vedestä ottamisen jälkeen. 




2 kommenttia:

  1. Oi, miten ihanan kuuloiset reseptit! Etenkin tuota kinuskia on tämän herkkupepun suorastaan pakko kokeilla :D Rakastan Marianneja, mutta ei ole koskaan tullut mieleen yhdistää sitä kinuskiin. Kiitos että jaoit nämä reseptit ja ihanaa joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!