lauantai 28. lokakuuta 2017

Väriä vaatekaappiin - leijonankeltainen tunika + haaremihousutJostain syystä mulla on alkanut tehdä mieli värejä vaatekaappiin! Neljä vuotta on mennyt lähes mustalla ja valkoisella (ja mustavalkoisella, jos on ollut värikäs päivä), mutta nyt syksyn aikana olen ihastellut kaikkia värikkäitä vaatteita. 

Kolmekymppiseksi saakka en muuten käyttänyt mustaa ja valkoista ollenkaan (edes hääpuvussa), sitten väreille tuli totaalikyllästyminen, joka on nyt näköjään ohi. 

Keväällä luin kirjan Olet ihana, ja viestittelin kirjan toisen kirjoittajan, Sohvi Nymanin kanssa. Tulimme siihen tulokseen, että minun värivuodenaikani on syksy. Ilmankos tämä upea, leijonankeltainen tunika ihastutti minua! Juuri minun väriseni! 

Berry Piperin valikoimasta löytyy tämän lisäksi muitakin värikkäitä tunikoita. Myös viininpunainen väri kiehtoo minua juuri nyt.  

Tässä Ella yellow tunikassa on kiva malli; yläosa on löysä mutta helma on tyköistuva, ja tunikassa on lepakkohihat. (Ja kerrankin pitkiin käsiini tarpeeksi pitkät hihat!) 


Berry Piper - nettikaupasta löytyy erityisesti värikkäitä tunikoita, mutta myös neuleita ja housuja, takkeja ja mekkoja. (Ja juuri nyt on paljon tuotteita elennusmyynniss.) 

Vaatteet ovat persoonallisia, niissä on paljon värejä ja kivoja leikkauksia. Löytyy joukosta hillitympiäkin vaatteita, jos oma maku ei ole niin kovin räiskyvä. Ilmainen toimitus on nopea, 1-2 arkipäivää. Myös palautus on ilmainen. 

Haaremihousuja löytyy myös eri väreissä, mietin aluksi tummanvioletteja, mutta päädyin kuitenkin turvallisesti mustiin. Nämäkin ovat joustavaa ja laskeutuvaa kangasta (kuten yllä oleva tunikakin), ja päällä ihanat. Kangas on joustavaa, ja minulla olevat s/m - kokoiset housut (ja tunika) sopivat kyllä pidemmällekin kuin minä (joka olen täydet 160 senttimetriä pitkä). 

Mielestäni nämä Berry Piperin Aisha-haaremihousut ja Ella yellow - tunika ovat aivan ihanat, erityisesti tunika on uusi suosikkini. Ihanaa, enää en ole pelkästään musta tai valkoinen!

Mikä on sun suosikkiväri juuri nyt? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!