tiistai 31. lokakuuta 2017

Kaksi kalenteria ensi vuodelle

Olen ehdottomasti kalenteri-ihminen. Kynä ja paperikalenteri-ihminen. Puhelimen muistiinpanoja en muista katsoa. Ja mikä tyytyväisyyden tunne siitä tuleekaan, kun saa jonkin to do -listan viimeisen asian yliviivattua! 

En jaksa itse askarrella kalenteriani, vaan hankin mieluummin valmiin. Sellaisen, jossa on paljon tilaa to do - listoille (asiat nyt vaan on helpompi tehdä, kun ne ensin listaa - eikä niistä tällöin unohdu liki kaikki). 

Minulla olisi tässä nyt kaksi vaihtoehtoa, joko Bazarin iloisen värikäs Paulo Coelhon Vapaus tai Docendon herkän kaunis Ilona Pietiläisen Tärkeimmät hetket, kauneimmat ajatukset - kalenteri. Kummasta sinä pidät enemmän? 

Paulo Coelhon kalenterissa on mietelauseita ja paljon tilaa muistiinpanoille. Yksityiskohtainen kuvitus ja raikas ulkoasu tekevät kalenterista energisen. 


Tärkeimmät hetket, kauneimmat ajatukset kalenteri on hillitty, harmoninen ja kaunis. Ilona Pietiläinen on tuttu kauniista kirjoistaan, ja kalenteri jatkaa samoilla linjoilla. 

5 kommenttia:

 1. Coelho on pirteä ja energinen, mutta omaan makuuni liiankin räikeä. Pidän pelkistetymmästä linjasta, joten Pietiläisen kalenteri miellyttää silmää enemmän. Mahtava tuo suklaaamuna "ajatelma" :D Loppuvuodessa on parasta kun pääsee valitsemaan uutta kalenteria. Itsekin olen jo valikoimia tutkaillut, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt. Tarkkaa hommaa tämä kalenterin valinta :D terveisin toinen kalenteri-ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa hommaa! Mutta kyllä kalenteri pitää olla. Muuten pitäisi muistaa kaikki, josta seuraisi se, etten muistaisi mitään.

   Poista
 2. Mä en ole Coelho-fani. En jotenkaan tykkää noista hänen käyttämistä väreistä tai muutenkaan tuosta tyylistä. Sen sijaan tuo toinen on tosi ihana! ♥

  Mä olen myös kalenteri-ihminen ja siis nimenomaan myös tuota paperi+kynä-tyyppiä. Mun kalenteri on koulujen lukuvuoden mukaan menevä. Löysin vuosi sitten sopivan mallin ja samaa ostin tänäkin syksynä. Se on tosi yksinkertainen, ei mitään kuvia tms, tärkeintä oli että siinä on sopivan laajasti kellonaikoja, koska merkkasin sinne työvuorot (jotka oli välillä 6.00-21.15). Joka vuosi kyllä tekisi mieleni vuodenvaihteessa hommata uusi kalenteri - jotenkin se "uusi alku" kiehtoo niin kovasti, ja vuoden vaihteessa on hyvin selkeä uusi alku!! Tiedän, että tänäkin vuonna hipelöin kalentereita taas vuoden vaihteen tienoilla...

  VastaaPoista
 3. Mulla on vuodessa kaksi uutta alkua! Uutena vuotena ja koulujen alettua. Mun työkalenteri menee kouluvuoden mukaan, mutta mulla on sen lisäksi oma, joka menee kalenterivuoden mukaan.

  VastaaPoista
 4. Kumpaan muuten päädyitte? Törmäsin blogiin vahingossa kalenteria tilatessa ja juu en ole superaskartelija, joka saa kalenterin kuin kalenterin näyttämään taideteokselta. Tuli sit valittua Vapaus :) Ja koskapa elämme jo huhtikuuta, sain sen halvalla, nyt loppui jääkaapin kyllästys keltaisilla ja vaaleanpunaisilla muistilapuilla, kone huokaa tyytyväisyyttä.Ja ehkä mä muistan katsoa kalenterista mitä tänäänkin pitikään suorittaa,

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!