sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Syksyn väreissä hehkuvat kynttilät Puttipajalta
Syksy ja näin ollen kynttiläkausi on alkanut! Rakastan kesää, mutta toiseksi eniten rakastan syksyä. Syksy on niin hygge. Meillä kynttilät palavat päivittäin koko syksyn ja talven.

Puttipajan kynttilät valmistetaan käsin perheyrityssä. Tuotteita on tuoksuttomina ja tuoksullisina, ja aina kuhunkin vuodenaikaan sopivissa väreissä. 

Nämä kotimaiset, käsintehdyt ja läpivärjätyt kynttilät hehkuvat ihanissa syksyn väreissä. Oliivi, okra ja raidallinen mandariini sekä tuoksukynttilä hilla sopivat kauniisti yhteen. 

Valikoimassa on kynttilöitä vaikka kuinka paljon enemmänkin. Syksyisten sävyjen lisäksi kynttilöitä löytyy metallisävyissä, sinivalkoisissa juhlavuoden väreissä ja tietysti eri muotoisina. 

Aion hankkia vielä itsenäisyyspäiväksi jotain sinivalkoista ja jouluksi punaisia ja valkoisia kynttilöitä. Kynttilä on muuten aina hyvä lahja, sillä sen voi polttaa, eikä lahjan saajalle jää turhia tavaroita nurkkiin pyörimään! 

Onko sinullakin kynttiläkausi alkanut? Vai poltatko kynttilöitä läpi vuoden? 


4 kommenttia:

 1. Oi, syksy ja kynttilät! <3 Mullakin on ollut joitain Puttipajan kynttilöitä ja olen kyllä tykännyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tulin lenkiltä kotiin, laitan heti kynttilät palamaan! Syksy <3

   Poista
 2. Mä tykkään Puttipajan kynttilöistä, ihana värisiä.
  Minä alan polttamaan kynttilöitä heti kun illat pimentyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nyt ihana ruska, ja nämä kynttilät ovat kyllä ihanan syksyiset myös! Voi minä rakastan tätä hetkeä syksyssä, ennen kuin pakkaset ja räntäsateet alkavat.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!