sunnuntai 20. elokuuta 2017

Täydellinen, vihreä teehetki


'

Rakastan vihreää teetä. Aiemmin join mustaa teetä, mutta jokin aika sitten, en muista miksi, siirryin vihreään teehen. Olen aivan koukussa. En ole koskaan ennen ollut: kahvia en ole juonut koskaan, en ole polttanut tupakkaa, mutta nyt. 

Juon aamuisin ennen töihin lähtöä pannullisen vihreää teetä. Samoin töistä palattuani. Joskus vielä illallakin. Töissä en oikein ennätä teekupillista juoda (ehdin kyllä keittää, mutta en odottaa, että tee jäähtyy.) 

Aina, kun käyn jossakin vähän erikoisemmassa kaupassa, haluan katsoa teehyllyn. Matkoiltakin olen tuonut tuliaisiksi teetä. Lempiteeni on tällä hetkellä Pirkan persikka-passion tee sekä Liptonin sitruunatee. Molemmat siis vihreää teetä. 

Aiemmin en kesäisin juonut teetä, vain syksyllä ja talvella. Vihreä tee sopii kesään ja kuumiinkin päiviin, ja olen nauttinut kesän mittaan monta kupillista varjossa istuen. Toki tee on parasta viltin sisälle kääriytyneenä hyvän kirjan ääressä. Kirjavinkkejä löydät esimerkiksi täältä

4 kommenttia:

 1. Tee on ihanaa! Minäkään en juo kahvia ollenkaan. Mutta mä oon kyllä aika lailla juonut viime aikoina (maustettua) mustaa teetä - pitäisi vaihtaa vihreään, mutta jotenkaan en ole saanut aikaan etsiä hyvänmakuista vihreää. Täytyypä pistää nämä vinkit mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se Pirkan tee on muistaakseni jotain luomuakin! Tai joku muu hyvä juttu siinä oli. Ennen join mustaa teetä maustettuna vadelmalla, se oli kyllä hyvää.

   Poista
 2. Voi kun minäkin oppisin juomaan vihreää teetä! Kahvihammasta vain aina niin kovasti kolottaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en ole koskaan oppinut juomaan kahvia, ja aina joskus ajattelen, että olisi hyvä osata juoda sitä. (Jos sitä on kyläpaikassa kaadettu valmiiksi kuppiin, tai joskus talvella ulkona, kun se tuoksuu niin hyvälle!)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!