perjantai 25. elokuuta 2017

Remontoinnista, vessasta ja käsisaippuoista
Voi tätä käsisaippuoiden määrää. Ne vaan ovat ihania! Ostan käsisaippuoita tuliaisiksi ja muutenkin aina, kun löydän kauniita. Nämä saippuat ovat Kreetalta ja Kroatiasta (ja muutama muu muualtakin). Nestemäinen saippua on Osmian valkoapilan tuoksuinen, aivan ihana. 

Vessaremontti meille on tehty jo muutama vuosi sitten. Seinät ja lattia laatoitettiin uudestaan ja katto maalattiin valkoiseksi. Ostimme myös uuden wc-istuimen ja peilin, sekä altaan ja pöytälaatikoston. Eli ihan kaikki meni uusiksi.

Talomme on rakennettu vuonna 1992, ja vaikka kaikki olikin ehjää, niin päivitystä tälle vuosituhannelle ja vuosikymmenelle on kaivattu monessa paikassa. (Kun ostimme talon, ainoastaan yhtä makuuhuonetta oli maalattu uudestaan rakentamisen jälkeen). 

Koko ajan minulla on kaikenlaisia suunnitelmia, harmillista kun olen kehnohko niitä toteuttamaan. Liian helposti teepannu ja kirja kutsuvat minua ja vievät aikani. No, pikkuhiljaa koti on uudistunut vuosien aikana. 

Enää meillä on oikeastaan remontoimatta keittiö ja kodinhoitohuone, yläkerran makuuhuone ja kaikki lattiat sekä eteisen kaapit. Pitkä lista, mutta vielä pidempi lista ollaan tehty! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!