torstai 17. elokuuta 2017

Blogielämä ei ole täydellistä
Blogielämä tai bloggaajan elämä ei ole täydellistä. Ei ainakaan minun, enkä usko että monen muunkaan. Kenenpä elämä olisi? Tai no, mikä nyt on täydellistä. Tarkoitan, että ainakin minun elämäni on ihan tavallista

Tavallisessa elämässä kaikki ei aina mene niinkuin toivoisi. Koti ei ole täydellisen kaunis, keittiö on susiruma. Lapset riitelevät heti aamusta. Itsellä on nuhruinen olo ja kiukuttaa. Joskus ei jaksa tehdä mitään. Kakku ei onnistu. 

Jotkut arvostelevat bloggaajia liian siloisen kuvan antamisesta. Sain taannoin itsekin tällaisen viestin. Tai itseasiassa viestissä väitettiin, että suoranaisesti valehtelen blogissani. 

En ole kertaakaan valehdellut täällä. Tänään Kotona ei ole sellainen blogi, jossa tarvitsisi tuntea kateutta tai huonommuutta. Kamalaa, jos sellaista olen aiheuttanut (tietääkseni en). Toivon, että tämä on sellainen blogi, jota lukiessa voi hetkeksi rentoutua ja huomata, että ihan tavallista on muillakin. 

En silti kaikista vastoinkäymisistäni ja murheistani halua blogiin kirjoittaa. Niille on oma paikkansa, mikä ei ole blogissa. Mielestäni ei ole valehtelua jättää kertomatta, kuinka huono päivä milloinkin on, sillä tämän blogin tarkoitus on ilahduttaa, ei saada ikäviä fiiliksiä kenellekään. 

Itse ainakin haen lukemistani blogeista rentoutusta ja hyvää mieltä. En vertaa omaa elämääni blogien elämään, sillä tiedän, että ei blogeissa kaikkea kerrota. Hyvä näin. 

Niin että minun elämäni on ihan tavallista, ja blogini on tarkoitus tuottaa hetken hyvää mieltä tai rentoutumista. Tänään Kotona on jatkossakin hyvänmielenblogi. 

(Kuvina ihan tavallisia räpsyjä yhdeltä kesäpäivältä.) 
'


4 kommenttia:

 1. Mun mielestä tämä on ihana blogi juuri tavallisuuden takia ja pystyn monesti samaistumaan arkeesi. Kiitos kun bloggaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri tästä syystä bloggaan! <3 On kivaa, kun muillakin on kivaa!

   Poista
 2. Mä tykkään sun blogista. Mun mielestä sulla on palaset kohdallaan kaikissa asioissa. Kateutta voi toki tuntea siitä, jos joku kohta omassa elämässä tökkii. Harvoin kommentoin, nyt oli pakko. T. Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit Kaisa! Ja kiitos tuosta mitä sanoit!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!