maanantai 3. heinäkuuta 2017

Kroatia / Osa 4 / Ville Matilde

Majoituimme Kroatian matkallamme Ville Matilde - hotellissa. Sen sijainti on mitä mainioin, sillä se on aivan meren rannassa ja hotellilta kaupungille kävelee alle kymmenessä minuutissa. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on myös kauppa, josta saa ostettua välipalaa tai iltapalatarvikkeita. 

Ville Matilde Beach resort koostuu useasta pienestä talosta, joissa alakerroksessa on isompi huoneisto ja yläkerroksessa kaksi pienempää huoneistoa. Talot ovat ihanan pastellin sävyisiä, ja piha-alueilla on kaikenlaisia kasveja, kuin myös altaalla. Hotellin paras puoli on ehdottomasti kaunis uima-allas. Altaalle paistaa aurinko aamusta iltaan. Altaan vieressä on hotellin ravintola, josta on näkymä merelle. Lapsille on oma, matalampi allas, ja uimataitoisille iso allas, jonka ympärillä kasvaa ihania, kukkivia puita. 

Miinusta annan hotellin aamupalalle, joka oli kovin niukka. Olisimme kaivanneet enemmän valikoimaa, erityisesti hedelmiin ja kasviksiin. Henkilökunta oli ihan ystävällistä, tosin aika pidättyväistä. Esimerkiksi Kreetalla ihmiset olivat paljon iloisempia ja juttelevaisempia. Ravintolasta on näkymä merelle, ja oli ihanaa syödä ulkona mäntyjen alla. 

Huoneisto itsessään oli siisti ja ulkonäöltään ihan kiva. Siellä oli iso makuuhuone, josta pääsi terassille sekä pienempi makuuhuone. Ihanan isolla terassilla söimme iltapalan. Isossa olohuoneessa oli levitettävä sohva. Keittiössä oli astiat ja muu tarpeellinen varustus.
 

Heti hotellin ulkopuolella on ranta, ja sen vieressä jäätelö- ja rihkamakojuja. Matilden rannan jälkeen alkaa seuraavan hotellin ranta-alue. Vertailun vuoksi sanottakoon, että pidin enemmän rannasta Kreetalla, vaikkakin Vodicessa oli eristetty lapsille matalampia altaita uimista varten. 

Pääosin olen tyytyväinen hotelliimme, minulle miljöö on tosi tärkeä. Oli ihanaa lukea auringossa kun laventelipensaat tuoksuivat vieressä. Ilta-uintia varten allasalue oli valaistu kauniiksi, ja muutenkin alueelta löytyi kivoja yksityiskohtia. 


Alla olevista linkeistä pääset kurkkaamaan aikaisemmat postaukset Kroatian matkalta: Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!