sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Juhlamekko ja yksi sunnuntaiTänään, vesisadesunnuntaina on kiva palata näihin aiempiin, aurinkoisiin sunnuntaihin. Nämä kuvat ovat parin viikon takaa, jolloin oli kahdet rippijuhlat (samana päivänä). 

Etsn mekkoa ajoissa, selasin kaikki mahdolliset nettikaupat, mitkä vain keksin. Ei löytynyt. Sitten, edellisenä päivänä, kävin kiertämässä vielä paikalliset vaateliikkeet (niitä ei montaa ole, eli se kierros oli nopea), ja päädyin ostamaan tämän. (Ostopaikka H&M)

Tämä mekko on siitä kiva, että voin pitää tätä töissä. Juhlavaatteet ovat usein siitä typeriä, ettei niitä voi pitää kuin juhlissa. Ja juhlia ei ole kovin usein (ainakaan minulla). Ja joka juhlaan ei huvittaisi mennä samassa mekossa. 

Eilinen meni häissä, sinne en löytänyt uutta mekkoa, joten monta vuotta vanha pikkumusta sai kelvata. Nyt ei mitään juhlia olekaan luvassa. Kaikki juhlat on kyllä kivoja. Olisi kiva järjestää juhlat, pidän suunnittelusta ja järjestelystä. Onneksi pian on kaikkien kolmen lapsen synttärit. Vaikka ne eivät isoja juhlia olekaan, niin saan edes leipoa! 

Oletko sinä ollut kesällä juhlissa? Tai onko vielä jotkut juhlat tulossa? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!