maanantai 19. kesäkuuta 2017

Luonnonmukaiset aurinkotuotteet - Bio Solis

Ihon suojaaminen auringolta on tärkeää, erityisesti aurinkolomilla, mutta myös Suomessa. Suomessa se (ainakin minulta) helposti unohtuu, täällä kun ei ihania helteitä niin usein ole. (Täällä Pohjois-Suomessa varsinkaan.) (Paitsi nyt loman jälkeen näille tuotteille tuli käyttöä täällä kotonakin, viime viikon loppu ja viikonloppu olivat ihanan aurinkoisia ja lämpimiä!)

Minä en ollut palanut koskaan aiemmin ennen viime kesän Kreetan matkaa. Siellä 42 asteen lämpötilassa onnistuin ensimmäistä kertaa elämässäni polttamaan nenänpääni ja hartiani. Oli meillä toki aurinkovoidetta mukana, mutta ilmeisesti en käyttänyt sitä tarpeeksi. (Sitäpaitsi joku turisti varasti sen vesipuistossa..)

Tällä kertaa (Kroatiaan matkustaessamme - matkakuvia myöhemmin tällä viikolla!) olin varustautunut niin hyvin, kuin mahdollista. Mukana oli niin vedenpitäviä aurinkovoiteita kuin after sun - voidettakin. Suosikiksi nousi helppokäyttöinen, suihkutettava, suojakertoimella 50 oleva aurinkovoide sekä hyvin levittyä Melt-in voide (suojakertoimella 30). Helppokäyttöset ja nopeasti imeytyvät tuotteet sopivat koko perheelle. 
Biosolis-tuotteet eivät jättäneet ihoa valkoiseksi, vaan levittyivät hyvin. Tuotteissa on ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Biosolis-tuotteissa ihon suoja on toteutettu mineraalifilttereillä, jotka heijastavat auringon iholta pois. Tämä fysikaalinen aurinkosuoja ei siis imeydy ihoon, vaan heijastaa auringon säteet peilin tavoin pois. Biosoliksen tuotteet eivät vahingoita myöskään luontoa. 

Tuotteissa ei ole nanopartikkeleja (joita suositellaan vältettävän juuri siksi, että ne imeytyvät verenkiertoon). Biosolis-tuotteet on valmistettu vain kasviperäisistä ja luonnonmukaisista aineista. 

Biosolis aurinkoemulsio Kids sopii koko perheen kasvoille ja vartalolle suojakertoimella 50. Tuotteessa on korkea UVA- ja UVB-suoja. 

Aurinkoon tottuneelle iholle sopii Biosolis aurinkoemulsio suojakertoimella 15. Ihana tuote oli myös Melt-in aurinkosuojavoide (suojakerroin 30), joka muuttui levitettäessä öljymäiseksi, mutta ei kuitenkaan sotkenut vaatteita. 

Auringon oton jälkeen After sun - vartalovoide hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää aloe veraa sekä kehäkukka - ja auringonkukkaöljyä. 

"Olemme pieni yritys, jolla on suuri unelma.
Ei ole yhdentekevää, mitä laitamme ihollemme. Ei geenimuuntelua, ei keinotekoisia ainesosia, ei eläinkokeita, vaan tuotteita, jotka ovat lempeitä sekä ihmisille että eläimille.

 Uskomme puhtauteen, luonnollisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen ja siksi maahantuomme ja jälleenmyymme laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja muita luomutuotteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista - ne ovat täydellisiä sellaisenaan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!