torstai 22. kesäkuuta 2017

Kroatia / Osa 1 / Sibenik Aquarium Terrarium
 Olimme viikon Kroatiassa, ja tässä ensimmäiset kuvat matkaltamme. Kävimme yhtenä päivänä Sibenikissä, josta löysimme sattumalta paikan, jossa saimme nähdä mustekalan. 

Aquarium Terrarium Sibenik oli aika pieni, viidentoista minuutin vierailun aikana ennätti nähdä kaikki eläimet. Koska paikka oli edullinen (pääsymaksu aikuiselta noin 5 euroa ja lapsilta 3,5 euroa), kävimme katsomassa pientä krokotiilia, kilpikonnia, piraijoita ja muita kaloja sekä chinchilloja ja muita eläimiä. 

Minun suosikkini oli tuo ihana mustekala, joka aluksi ujoiltuaan purkissaan näytti meille myös uintiaan. Olipa erikoinen eläin. (Instagramissani laura.marik on lyhyt video mustekalasta sekä meressä olleesta meritähdestä!)

Sibenikiin menimme Vodicesta (josta kirjoitan myöhemmin) veneellä, matka maksoi aikuiselta 2 euroa ja lapset pääsivät puoleen hintaan. Toki sinne olisi päässyt myös bussilla. Kävimme kiertelemässä Sibenikin vanhaa kaupunkia, siellä oli ihania, kapeita kujia (eikä minulla ollut aavistustakaan missäpäin välillä olimme). Koko päivää emme Sibenikissä malttaneet viettää, joten monta paikkaa jäi näkemättä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!