tiistai 23. toukokuuta 2017

Unelmakarttakirja + arvonta


Elämä on seikkailu, ei suoritus


Emme saa sitä, mitä haluamme, vaan sen, mitä olemme. 


Ihanin hetki ei ole se, kun unelma on toteutunut, vaan se hetki on nyt. 




Kursivoidut lainaukset löytyvät Sanna Wikströmin Unelmakarttakirjasta. Unelmakarttakirjan avulla kuljetaan kohti itseä ja unelmia. Kirja on voimakirja, siinä on harjoituksia, oimalauseita ja ohjeita unelmien saavuttamiseksi. 

Jos uskomuksemme latistavat meitä, ei synny motivaatiota toimintaan ja toiminnan muutokseen. Päämääristä pitää toki olla tietoinen, mutta niitä ei saisi silti vain suorittaa. 

Kehomme ei erota, onko jokin asia totta vai kuviteltua. Se reagoi oikeaan tapahtumaan ja ajatukseen samoin, kannattaa siis ajatella positiivisesti ja välttää negatiivisia ajatuksia. Samoin kannattaa nauttia hetkestä, niin huomaa, että tässäkin on hyvä, nyt. 

Kuvittelemalla luodaan tunteita, joita unelmien toteuttamiseen liittyy. Tuo tunne on mahdollista löytää myös tästä hetkestä. 

Kirjaa kannattaa lukea ja tehtäviä tehdä pikkuhiljaa, ei siis kiireellä eikä suorittamalla. Kirjassa on paljon tilaa omille ajatuksille ja muistiinpanoille. 

Unelmointi ei toimi niin, että asetamme tavoitteen ja rupeamme selvittämään tilannetta. Tällöin olemme liian kiinni vanhassa tiedossa emmekä valmiita vastaanottamaan uutta. Unelmia ei voi toteuttaa mikäli ei ole avoin uusille mahdollisuuksille. Unelmien toteuttaminen ei ole välttämättä aktiivista toimintaa. 


Jos ei ole varaa ostaa asuntoa, jossa on puutarha, voi hankkia kotiin kukkia, jotka tukevat oikeanlaista tunnelmaa. 


Haluan arpoa tämän kirjan teidän lukijoiden kesken, sillä unelmointi tekee kaikille hyvää! Kommentoi tähän postaukseen tämän viikon loppuun mennessä, niin osallistut arvontaan. Voit vaikka kertoa oman unelmasi. Edit: Arvonta on päättynyt, kirja lähtee Betsylle! (Laitoin sinulle sähköpostia.)


Minun unelmistani voit lukea keltaisesta linkistä löytyvästä postauksesta. 


17 kommenttia:

 1. Onhan niitä kaikenlaisia haaveita, joita ohimennen heittelee ilmaan tai käy mielessä. Mutta mitä ihan oikeasti haluaisin, jos pitäisi täsmentää, rajata ja valita... Tällainen kirja voisi toimia inspiraationa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Unelmani olisi isompi perhe ja oma koti. Ihan "perusunelmia", jotka eivät minulle ole kuitenkaan itsestäänselvyyksiä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana kirja! Haaveilen viidestä lapsesta, talosta ja pienestä koirasta :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kiva kirja! :) Haaveilen omasta kesämökistä.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olen haaveillut tuosta kirjasta jo sen ilmestymisestä lähtien. Tällä hetkellä unelmoin oman itseni ja oman tieni löytämisestä, ja karttaahan sellaisella löytöretkellä tarvitaan. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Unelmoin matkustamisesta ympäri maailmaa ja konserteilla käymisestä :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana ihanan kirjan arvonnassa! Unelmoin uudesta kerrostaloasunnosta, aivan uudesta, jossa oma perheeni olisi ensimmäinen asukas :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tällä hetkellä unelmoin lomalle pääsystä :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihana kirja! Mukana arvonnassa..:) Unelmoin leppoisesta ja lämpimästä kesästä.
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Unelmoin hyvästä taloudellisesta tilanteesta ja pitkästä ja terveestä elämästä :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tällä hetkellä, esikoista odottaessa, haaveeni liittyvät perheeseen ja omakotitaloon!

  krista.nissila@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mulla on elämässä asiat ihanalla mallilla ja unelmoin, että elämä myös jatkuisi tällaisena <3

  VastaaPoista
 13. Mä unelmoin siitä, että löydän oman juttuni tässä maailmassa. Etsintä on kestänyt jo kauan, ehkäpä tämä kirja auttaisi eteenpäin?

  VastaaPoista
 14. Unelmoin siitä, että joskus voisi vaan pysähtyä ja todeta, että on juuri siinä hetkessä ja paikassa missä tuntuu paremmalta kuin koskaan :) 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Näin opiskelijana unelmoin palkkatöistä ja lomamatkoista ympäri maailmaa! Toivottavsti toteuttuu valmistumisen jälkeen ;)

  VastaaPoista
 16. Unelmoin mielenkiintoisesta ja vaihtelevasta työpaikasta sekä isommasta asunnosta, jossa olisi edes pieni oma piha :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!