keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Kirja lapsen omalla nimellä
Kirja lapsen omalla nimellä - niin kiva idea, että haluan jakaa sen teillekin! 

Kirjasiskot eli siskokset Terhi ja Tiina Walsh sekä kuvittaja Anni Virta ovat saaneet aikaan kirjan, joka ilahduttaa takuulla. 

*

Poika/Tyttö joka unohti nimensä - kirjassa Hikka-Hiiri etsii unohtunutta nimeä kirjain kerrallaan. Jokainen kirja on erilainen, riippuen lapsen nimestä (ja jos nimessä on sama kirjain useamman kerran, nekin sivut ovat keskenään erilaisia). 

Mielestäni tämä on kiva idea esimerkiksi nimipäivälahjaksi! Jos et löydä nimeä valmiiden kirjojen joukosta, voit tilata sen haluamallasi nimellä. 
Hikka-Hiiren ABC-kirjassa seikkaillaan Taikametsässä, ja tavataan tuttuja hahmoja kirjasta Tyttö/Poika joka unohti nimensä. Tämä kirja sopii kirjaimia harjoittelevalle lapselle. 

Jokaisesta kirjaimesta on oma sivunsa, ja jokainen sivu alkaa tavutetulla tekstillä, joten lukemista harjoitteleva lapsi voi itse lukea osan. Sarjassa on myös Hikka-Hiiren puuhakirja. 
Käy kurkkaamassa Kirjasiskojen nettisivuilta lisää, ja jos päätät tilata kirjan lapsen omalla nimellä, käytä alennuskoodia blogi niin saat 10% alennusta! 2 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!