torstai 16. maaliskuuta 2017

Lomasuunnittelua

Viikko sitten oltiin lomalla. Olikin ihana loma, nukuin ja nukuin ja muuta en juuri tehnytkään. No mutta koska lapsillakin oli loma, niin vähän tehtiin jotain. Pidettiin sellainen perusloma ehkäpä. 

Ensin mentiin mummulaan ja sitten käytiin Oulussa ostoksilla ja etsimässä pokemoneja ja syömässä ja katselemassa kaupunkia. Yhtenä päivänä käytiin kylpylässä ja loppu aika oltiin ihan vaan kotona. 

Nuorin olisi ihan hirmuisesti halunnut hotelliin (Edeniin, jossa olimme viime talvena viikon), mutta nyt emme käyneet siellä. Ehkäpä keväämmällä joku viikonloppu sitten. Isommilla pojilla ei ollut tällä kertaa toiveita. 

Minulla on tapana kysyä jokaiselta lapselta, mitä he toivovat lomalta. Usein toiveet ovat ihan kohtuullisia, uimahallia tai jäätelöllä käyntiä. 

Pari edellistä kesälomaa on vietetty seuraavilla toiveilla: 2014 vanhin halusi yöpyä hotellissa, keskimmäinen halusi käydä museossa ja nuorin halusi ostaa käärmeen (onneksi muovisen). 2015 kesällä vanhin halusi kylpylään, keskimmäinen kasvitieteelliseen puutarhaan ja nuorin halusi nähdä krokotiilin. Onneksi nämäkin toiveet toteutuivat! (Krokotiilia ei näissä kuvissa näy, mutta Tallinnan eläintarhasta se löytyi.)

Olen jo aloittanut ensi kesän suunnittelemisen. Jos en suunnittele, minulle käy helposti niin, etten tee mitään. Joko sinä olet miettinyt, mitä ensi kesänä tapahtuu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!