sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Perheliikuntaa


Tänään lähdimme Vuokattiin Angry Birds - puistoon pelaamaan ja liikkumaan koko perheenä. Kiitos tästä tosin kuuluu yhdelle ystävälle, joka pyysi meitä sinne. Itse en oikein jaksaisi lähteä, vaikka tämä sisäliikuntapuisto ei ole kuin puolen tunnin päässä meistä. 

Ja pakko myöntää, minä olin laiskin liikkumaan meidän perheessä. Nuorimmalla riitti eniten virtaa, ja illalla kotona hn kysyi, voisimmeko muuttaa AB-puistoon. Emme voi. 

Ensin paikan miinupuolet: vaikka paikalla ei tänään ollutkaan paljoa ihmisiä, meteli oli liian suuri minulle. (No olenkin hiukan meluherkkä.) Toiseksi, paikka on turhan kallis. Meidän viisihenkisen perheen liput maksoivat yhteensä 95 euroa. Tästä syystä meiltä lähtee yleensä vain toinen aikuinen lasten mukaan puistoon. (Jos vain lapsista täytyisi maksaa, tulisi tätä liikuntapaikkaa taatusti käytettyä useammin. 

Onneksi hyviäkin puolia riittää! Liikuntaalue on laaja, ja sieltä löytyy vähän kaikkea. On autorata, kiipeilyrata (pienemmille ja isommille), sählyn- ja jalkapallonpeluupaikat, kiipeilyseinät, trampoliineja, minigolfia, potkulauta-alue (tälle on varmasti jokin parempikin nimitys), tasapainoilupaikkoja, pienten lasten leikkialue ja muutakin vielä. 

Aikaa käytimme Angry Birds - puistossa 4 tuntia, mikä on kyllä ennätys. Aiemmin olemme lähteneet kotiin jo aiemmin. Puistossa on myös ravintola, josta saa ostettua juomista ja syömistä. 

Mikäli olet lomailemassa täälläpäin, AB-puisto on kyllä kokeilemisen arvoinen paikka, ellei vastaavaa oman kodin lähellä jo ole. Puiston lähellä on ihan kiva kylpylä Katinkulta ja toki Vuokatissa on hyvät ulkoliikuntamahdollisuudet hiihtolatuineen ja laskettelukeskuksineen. 

Meillä olisi vielä yksi viikko koulua, hoitoa ja töitä ennen lomaa. Joko siellä on loma? Mitä teette hiihtolomalla? 

2 kommenttia:

 1. Erilaiset sisäliikuntapuistot ovat hyviä paikkoja, jos siellä ei ole liikaa porukkaa. Täytenä ne ovat aika hurjia paikkoja...
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa täällä ei ollut paljoa porukkaa, mihinkään ei tarvinnut jonottaa. Joskus tuolla on ollut ihan hirmuisesti lapsia ja meteliä, onneksi ei nyt! Ihan tarpeeksi siltikin..

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!