perjantai 10. helmikuuta 2017

Miksi minä haluan sisustaa ja remontoida


Sadesuihku Hansgrohe / Taloon.com


Kiuas Kota Saana / Narvi 


Lauteiden valkoinen petsi Liberon / Colornova


Kiulu, kauha ja laudeliina SaunapuotiUmbra Flip - naulakko Sisustus Sagan


Osa tuotteista saatu yhteistyössä yritysten kanssa, joihin linkit vievät (en saa linkkien käyttämisestä palkkiota enkä tuloja, jos päädyt ostamaan nettikaupoista jotain). 


On taidettu saunoa tälle viikolle jo kolmesti. Ennen remonttia en käynyt saunassa läheskään joka viikko. Mutta nyt viihdyn saunassa hyvin! 

Joidenkin mielestä sisustaminen on ihan rahan haaskausta, mutta kyllä minun elämänlaatuni koheni tästä(kin) remontista. Kauniissa kodissa mieli lepää. Toki toisille tälläisilla asioilla ei ole väliä, mutta ainakin minulle on. 

Kauniissa kodissa on paljon parempi mieli koko ajan. Ei harmita ollenkaan niin paljon. Kun katselee ympärilleen, ja näkee vain kaikkea ihanaa ja kaunista, tulee väkisin hyvälle tuulelle. 

Onhan remontointi ja sisustaminen kallistakin, mutta johonkin ne tienaamani rahat aion käyttää. Mutta maksaa matkustaminenkin, samoin golf, moottorikelkkailu ja jääkiekko. Niin että liekkö se moottoripyörällä ajaminen sen järkevämpää kuin sisustaminen, en tiedä. 

Itse sisustan ja remontoin (omasta mielestäni) järkevällä budjetilla. En osta kovin kalliita huonekaluja, vaan vertailen ja etsin järkevän hintaisia ja toivottavasti kestäviä tuotteita. 

Koti ei varmaan valmistu koskaan. Ihminenhän muuttuu koko elämänsä ajan, samoin sisustusmaku. 

Koitan myös olla ostamatta, kun en tarvitse. Ja jos jostain luovun, kierrätän. Ainakin yritän olla ekologinen, mutta en todellakaan ole täydellinen. En missään asiassa ole, enkä edes pyri olemaan. (Ei se kuitenkaan onnistuisi.)

Mutta minulle kaunis koti on tärkeä juttu, ihan kuin jollekkin toiselle on joku muu asia rakas tai elämään iloa tuottava. 

Mikä sinulle tuo iloa arkeen? Kaunis koti vai jokin harrastus? (Ja nyt en tarkoita perhettä, toki se on ykkösenä, mutta nyt kirjoitin ihan muista asioista.) 2 kommenttia:

  1. Olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä. Sisustaa voi kauniisti myös vähemmälläkin rahalla. Ja onhan koti yleensä se elämän suurin/kallein hankinta, miksei siihen sitten panostaisi? Toiset laittavat tosiaan nekin rahat mieluummin autoon tai moottoripyörään, ja hups, kohta se vaihdetaan uudempaan, ja sama juttu. Koti on kuitenkin aika paljon pysyvämpää.

    Meillä muuten saunotaan lähes joka päivä :) Uuden kodin sauna kaipais remonttia, on sellainen mallia perus. Yhtään uutta ajatusta ei vain ole vielä ilmaantunut...

    VastaaPoista
  2. Meillä aloitettiin sauna/kylppäriremppa ihan ykskaks. Oltiin puhuttu siitä, mutta ei niin vakavissaan - luulin. Enkä ollut yhtään miettinyt mitään valmiiksi, kun se remontti sitten yksi sunnuntai-ilta alkoi! Siinä sitten joka päivä töien jälkeen kävin laattoja ostamassa.. Ylensä haluan suunnitella ja tutkia eri vaihtoehtoja, mutta näinkin tuli ihan onnistunut lopputulos.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!