torstai 24. marraskuuta 2016

Mustat pellavapyyhkeetMonissa kodin järjestelykeskusteluryhmissä on kehuttu pellavapyyhkeitä. Ne vievät vähän tilaa ja ovat kauniita. Kuulemma toimivat yhtä hyvin kuin tavalliset pyyhkeet. Kiinnostuin asiasta niin paljon, että nyt minulla menee testaukseen mustat, kotimaiset pellavapyyhkeet. 

Jokipiin pellava on suomalainen perheyritys, jossa panostetaan ekologisuuteen. Langoissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja, ja pakkauksissa käytetään kierrätettävää materiaalia. Pakkaukset ovat valmiiksi niin kauniita, ettei erillisiä lahjapaketteja tarvita. 

Mustat pyyhkeet sopivat hyvin meidän mustavalkoiseen kylpyhuoneeseemme. Jokipiillä on paljon muitakin kuin kylppäri- ja saunatuotteita. Valikoimasta löytyy keittiöpyyhkeitä, pöytäliinoja, patalappuja, lakanoita, torkkupeittoja.. Ihanasta pellavasta! Ja kauniilla kuoseilla! 


4 kommenttia:

 1. Olipas kiva nähdä mainostettavan syntymäkuntani yritystoimintaa! Syntymäkodistani ei ole tuonne matkaa varmaan kymmentäkään kilometriä. Omistajasuku on oikein mukavaa ja tuo on hienolla paikalla. Samasta kunnasta löytyy myös sellainen firma, kuin Lennol. Tekevät myös yhteistyötä Jokipiin Pellavan kanssa. Kuinka ollakaan, täällä missä nykyään asun, toimii mattokutomo VM-Carpet, joka tekee -tai on ainakin tehnyt yhteistyötä noitten molempien kanssa. Käyttävät mm. nimekkäitä suunnittelijoita. PS: tämä ei ollut maksettu mainos, mutta jos nyt joku välttämättä haluaa, niin... :D :D :D Ei, vaan ihan siitä ilosta kehuin, että on kiva, kun täällä pienilläkin paikoilla on tuollaisia perheyrityksiä, jotka ovat sitkeästi ponnistelemalla päässeet "maailmankartalle".
  T: farmarin rouva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tutustua tarkemmin näihin mainitsemiisi yrityksiin, kiitos vinkeistä! Minä mielelläni suosin suomalaista, aina kun s eon vain mahdollista. Ja varsinkin, kun voin olla tyytyväinen tuotteisiin!

   Poista
 2. Jokipiin pellavan saunatakin isäntä sai kerran joululahjaksi. Se oli hirveän karheeta, että olis pitänyt pestä 20 kertaa ennenkuin olis pehmennyt. Onneksi sain sen myytyä.
  Mutta itsetekemät (anopin) pellavapyyhkeet meillä on ollut käytössä 40 vuotta ja aina vain kestävät, eikä reikiä missään. Kangas myös itse kudottu, kenties omista pellavista ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on nyt ollut käytössä nämä pellavapyyhkeet, ja olen tykännyt, eivät ole ollenkaan karheita. Varmaan tuotteissa on eroja? Että jotkus ovat karkeampia kuin toiset.. Ylipäätään pellava on aivan ihana materiaali! Ja parhaita ovat tuollaiset esineet tai tekstiilit, joilla on tarina! Minä sain juuri mummuni kutoman raanun. Vaikka sen värit eivät oikein sovi sisutusmakuuni, on se niin kaunis, että löysi paikkansa meiltä. Pitääkin muistaa joskus laittaa siitä kuva tänne.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!