maanantai 28. marraskuuta 2016

Marie Kondo : SPARK JOY

Marie Kondon toinen opas kotien järjestäjille on ilmestynyt suomeksi. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämä teos itsellesi. Osallistu siis arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 6.12. klo 18.00 mennessä. Tällä kertaa arvonta on tarkoitettu blogini lukijoille, eli arvan saat seuraamalla minua: 

- bloglovinissa
- blogipolulla
- bloggerisssa
- blogit.fi-sivustolla
- instagramissa (laura.marik)

Kerro kommentissa mitä kautta seuraat, tällä kertaa kaikki voivat niin monella arvalla, kuin mitä kautta seuraavat! Eli 5 arpaa on maksimi. 
Laitan voittajalle sähköpostia ja kysyn (Suomessa sijaitsevaa) osoitetta kirjan lähettämistä varten. 

Onnea arvontaan! 
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIRJAN VOITTI MARJA-LIISA! Onnea! 


Marie Kondon Spark Joy eli Iloa säkenöivä järjestys- kirja on ulkonäöltään kauniimpi kuin ensimmäinen. 

Kuten suurin osa varmaan tietääkin, Marie Kondon Konmari- siivouksen elämänmullistava taika - kirja on saavuttanut valtaisan suosion ympäri maailman. Lyhykäisyydessään koti järjestetään siten, että kaikki iloa tuottava säästetään, ja kaikki muu laitetaan pois. 

Spark joy - kirja on hyvä jatko-opas ensimmäiselle kirjalle. Siinä annetaan tarkempia ja yksityiskohtaisempia ohjeita kodin järjestelyyn. Vaikka et olisi lukenut ensimäistä kirjaa, saat toisesta paljon käyttökelpoisia vinkkejä. Kirjassa on myös paljon havainnollistavia kuvia. 

(Siinä tapauksessa, että kotisi on jo järjestyksessä, et ehkä innostu tästä kirjasta niin paljoa. Minusta tuntuu, ettei Kondolla ole ollut mitään annettavaa minulle, mutta minä olenkin järjestellyt kotiani yhtä kauan kuin hän itse.)

Oletko sinä marittanut kotiasi? Tai mitä mieltä sinä olet Kondon ensimmäisestä kirjasta? Oletko jo lukenut tämän Spark joy - kirjan? 

Kirjan on kustantanut Bazar, josta myös arvottava kirja kirja on saatu. 

13 kommenttia:

 1. Vau, upea kirja! <3 Instassa seurailen.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa, blogit.fi sivuston kautta olen jo kauan seurannut.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukaan blogit.fi ja boggerin kautta ihan outo on toi kirja mut mielenkiintoinen varmaan salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvalla Blogger-lukijana :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana yhdellä arvalla (bloglovin). villasukatraitapaita@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tässä haluan kyllä olla kaikilla viidellä mukana:)
  Kirja puuttuu vielä, mutta elämänmuutos on karsittuun suuntaan.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen alkanut järjestelemään kotia, mutta hidasta tuppaa olemaan, inspiraatio välillä katoilee... Mutta hamstraus on vähentynyt ja olen määrän sijasta keskittynyt laatuun :) Olisi mielenkiintoinen lukea tuo jatko-osa.
  talviuninalle(at)gmail.com (1 arpa)

  VastaaPoista
 8. Mukana kahdella arvalla. Olisin liittynyt lukijaksikin (tai tarkistanut olenko liittynyt jo aiemmin), mutta miten en nyt löydä sitä lukijat-kohtaa mistään?

  Meillä ei kotona ole mikään kaaos, mutta ei siitä kovin kaukanakaan olla. Koti ei vaan millään pysy järjestyksessä. :(

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana, seuraan Instan ja Bloglovinin kautta. Mahdollisesti olen olen lukija Bloggerinkin kautta, mutta ei nyt löytynyt mistään sitä Lukijat-listausta, että olisi voinut tarkistaa.
  Olen jonkin verran karsinut tavaroita kotoa, mutta homma on vielä pahasti kesken. Tämä uusi kirja on vielä lukematta, ja erittäin mielelläni sen lukisin.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa kahdella arvalla (blogger & instagram). Vanhassa kodissa konmaritin, mutta pienempään asuntoon mutettuamme marittamista tuntuu riittävän 😊

  VastaaPoista
 11. Seuraan sinua bloglovinissa, janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!