keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Kauniit ja toimivat siivousvälineet Siniltä
Nyt, kun meillä on uusi ja ihana kylpyhuone, haluan että se on myös puhdas. Suosikkituotteeni on ollut Sinin jynssäri, jolla saa saumat harjattua puhtaaksi. Nyt kun lattia on tumma, lika ei samalla tavalla näy, mutta takuulla sitä samalla tavalla tulee kuin aiemminkin. Jos jynssääminen ei huvita polvillaan, voi saumaharjan napsauttaa varteen kiinni. Kaikki osat sopivat samaan varteen, mikä on tosi kätevää: tilaa säästyy, kun jokaiseen harjaan ja lastaan ja luutuun ei tarvitse omaa vartta. 

Kuten varmaan tiedättekin, Sini on vuosittain mukana Roosa Nauha - kampanjassa. Vaaleanpunaisten (ja on niitä valkoisina ja harmainakin) kampanjatuotteiden myynnistä osa lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa Nauha - keräykseen.

Päivittäin meillä on ollut käytössä lyhytvartinen talousrikkasetti, jonka sain lahjaksi serkultani (Kiitos S!). Myös pitkävartiselle rikkasetille on käyttöä perheessä, jossa on kolme lasta ja koira (sekä leivinuuni..). 

Sinin tuotteet ovat kestäviä ja toimivia. Esimerkiksi kuivauslastassa on kääntyvä pää, joten lattian saa kuivattua lauteidenkin alta. Ja koska varret ovat säädettäviä, ei liian pitkällä varrella tule kolhittua seiniä. Tuotteet ovat myös ekologisia, sillä esimerkiksi wc-harjassa on vaihdettava pää, eli vartta ei tarvitse laittaa joka kerta roskiin. 

Yhteistyössä Sinituote, 
joka on suomalainen perheyritys. Sen tuotteista suuri osa valmistetaan Suomessa. 

Kohta on muuten joulu (no on on!), joten voin aloittaa julkisesti joulujutut. Saunan pesu lienee yksi perinteisiä jouluvalmisteluja, joten siihen laitan pian vinkkejä! 

3 kommenttia:

 1. Mullakin on Sini tuotteita useampi, mutta kun ne on sinisiä.....mä haluan nuo pinkit ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikkeja ois ihan valkoiset, tai limenvihreät. Myös tää pinkki on kiva!

   Poista
  2. Eli ei muuta kuin kaupoille.. Hyvään asiaan menee! ;)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!