sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Talon uusi väri

Meidän talo sai uuden värin nyt toukokuun aikana. Aiemmin se oli vaaleanpunainen (virallisesti kai beige), ja onneksi maalipinta kaipasi päivitystä. Oli melkoinen homma maalata koko talo, ja osa kahteen kertaan. Nämä kuvatkin ovat jo yli viikon vanhoja varmaan, täällä(kin) on paljon vihreämpää jo. Näin aikaisessa en muista kesän aiemmin olleenkaan. 

Vielä pitäisi maalata portaat ja terassin (pation?) laudat ja korjata etupihan ja sivupihan portaat ja poistaa kukkapenkki etupihalta ja vaikka mitä. No yksi asia kerrallaan. 

Alla muutama kuva aiemmasta väristä. Oikeasti talo oli vaaleanpunaisempi. Otin viime kesänä oikein hyvät kuvat koko talosta, mutta en mistään löytänyt niitä enää. Nämä taitavat olla viiden vuoden takaa, siltä keväältä, kun me tähän muutimme. 


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista lukea, meilläkin nimittäin on maalausprojekti menneillään. Jos haluat niin voit poiketa lukemaan blogiani, missä on muutakin tekemistä kuin maalausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä uusi maali teki ihmeitä! Tänäänkin ihastelin taloa, kun aiemmin lähinnä koitin erisuuntaan katsella.. Minäpä tulen kurkkaamaan blogiasi, kunhan ennätän. Nyt lähden vielä ulos, kun kerrankin on hyvä sää!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!